7 Nisan 2016 Perşembe

istanbul evden eve nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat Türkiye'de evden eve nakliyat firmaları arasında öncelikle aramanız gereken kriterlerden bir tanesi nakliyat firmasının kurumsal kimliğe sahip olup olmadığı. Bu firmanın taşıma için gerekli "K 3 Yetki belgesi" olup olmadığına dikkat edilmedi.

Zira istanbul'da Nakliyat hizmeti veren firmaların %70'i gayri ciddi çalışan kurumsal kimlikten yoksun taşeron firmalardır.
Firmamız İstanbul Nakliyat 1953 yılında şişli bölgesinde kurulmuş olup tamamen donanımlı ekip ve araçları ile 2013 ve 2014 yılına özel kampayaları ile taşımacılık hizmetline yeni hedefleri ile hizmetinize hazırdır. Mehmet Çolakoğlu evden eve nakliyat firması 1953 yılından beridir.

Evden Eve Nakliyat hizmeti vermektedir. Firmamız Ev taşıma işlemini kusursuz yapmak için sürekli kendini yenilemektedir. Firmamız 2004 yılından beridir. İtalyan Firması olan (EuroPages) firmasından ithal ettiği ambalaj malzemeleri ile eşyalarınızı güven ile paketlemektedir. Firmamız Kaliteli uygun fiyatlara nakliyat hizmeti vermektedir. "MehmetÇolakoğlu Nakliyat firması bazı "Simsar ve Korsan" firmalar tarafından ismi tahrip edilip "Taklit Edilmektedir" Firmamıza Sadece (444 5 597) Numaradan ulaşabilirsiniz.Detayları Müşteri danışmanımız aracılığı ile alabilirsiniz

ambalaj2ambalajambalaj3
Siz sadece Çolakoğlu Nakliyat’ı arayın ve eşyalarınız hakkında ön bilgiler ve taşınacak yerin adresini, müsait olduğunuz zaman dilimini bırakın. Yetkili ekspertiz söylenilen tarihte, saatte vermiş olduğunuz adrese gelecektir.
Ekspertiz ;Evden Eve, Kurumsal taşınma için gerekli kamyon&kamyonet, ambalaj malzemesi, çalışacak kişi sayısını, taşıma şartlarını sizlere detaylı şekilde anlatacaktır. Ekspertiz geldikten sonra firmamızla anlaşmak isterseniz ekspertiz arkadaşımız taşınmak istediğiniz tarihi, saati kaydedecektir. Taşınma günü;Belirtilen saatte uzman ekibimiz zillerinizi çalacaktır.
- Örneğin; 5 kişilik ekip evinize geldi. İlk önce kapı girişinde giriş,çıkışı engelleyecek kaba veya ufak tefek eşyalar var ise ekibimiz -onların paketlemesini yaptıktan sonra yolun önünü açacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder